Kandidater til Drømmestipendet

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, der 100 stipender a 10.000 kroner tildeles unge kulturutøvere. Lenvik kommune nominerer kandidater, og oppfordrer ungdommer til å fortelle om sine drømmer. Fristen for å melde inn forslag er 20. februar.

Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle unge kulturutøveres drømmer. Lenvik kommune kan nominere en person eller gruppe innen 7 ulike kategorier. Disse kategoriene er:

• Dans
  • Musikk
  • Skapende skriving
  • Visuell kunst
  • Sirkus
  • Teater
  • Annet

Kandidater må være født tidligst i 1997 og senest i 2004 for å kunne bli nominert til Drømmestipendet. Kulturskolen har ansvaret for å nominere kandidater til drømmestipendet fra Lenvik kommune, etter innkomne søknader. Ungdommer oppfordres til å sende søknad der de skriver litt om seg selv, sine drømmer og hva drømmestipendet kan gjøre for å realisere en drøm. Det er også er fullt mulig for andre å nominere kandidater. Da må må følgende informasjon innhentes fra den nominerte:

• Navn
  • Fødselsår
  • E-postadresse
  • Kategorivalg
  • Et «hovedbilde» i liggende format av den/de nominerte
  • En beskrivelse av den/de nominerte
  • Beskrivelse av DRØMMEN

Alle nominasjoner  inneholde utfylt samtykkeskjema

Søknaden sendes til: kenneth.moller@lenvik.kommune.no

Les mer om Drømmestipendet

Frist for å søke er 20. februar.

Nominasjonene fra Lenvik kommune vurderes av både en fagjury, en fordelingsjury og en drømmejury – drømmen til den nominerte er like viktig, og skal vektlegges like mye, som ferdigheter.