Bestilling av situasjonskart

Innbyggerne og eiendomsbesittere kan selv bestille situasjonskart av eiendommer i Lenvik kommune. Tjenesten er gratis, og fremgangsmåten er ganske enkel.

Dokumentene som inngår i bestillingen er:

• Situasjonskart.
  • Reguleringsplankart.
  • Kommuneplankart.
  • Planbestemmelser som gjelder for eiendommen.
  • Infoskriv om byggesøknadsprosessen.

Bestill situasjonskart

Veiledning:
Bestillingen er enkel. Let i kartet og trykk på ønsket eiendom, eller søk opp adresse eller gårds og bruksnummer på eiendommen.
- Det vil deretter dukke opp et informasjonsvindu til høyre i nettleservinduet. Her kan man trykke på "bestill kart".
- Velg produktet "Situasjonskart Lenvik".
- Arkstørrelse velges etter ønske.
- Velg så liten målestokk som mulig, det viktige er at hele eiendommen kommer med innenfor visningsruten (bruk +/- nede til høyre i kartvindu for å zoome).

Skriv inn e-post adressen hvor dokumentene ønskes tilsendt, og trykk "bestill kart". I tillegg til å få de bestilte dokumentene tilsendt på epost, kan man også laste de ned direkte fra nettleseren.

Spørsmål vedrørende tjenesten rettes til kommunens geodatakontor.